|
Найкращі вірші про коханя
| |
Korandes | Дата: П'ятниця, 14.12.2007, 13:27 | Повідомлення # 1 |
Administrator
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
| В цій темі збираються вірші українських письменників і аматорів, а також просто поціновувачів української поезії.
Life Is Beatiful:) ®
|
|
| |
Валькірія | Дата: Субота, 22.01.2011, 00:21 | Повідомлення # 21 |
Новачок на форумі
Група: Новачки
| ВЧУСЯ КОХАТИ Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся чекати... Час поміж нами мені видається Пілатом. Сумом міжряддя віршів запорошує січень, Я зазираю у небо, немов в твої вічі. Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся чекати... Прагну одвіти знайти, та мовчання печаті Досі лежать тягарем непосильним на долі, Доки свої відшукаємо істинні ролі. Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся чекати... Знаю, розлуки ріка поміж нами - розплата. Янголи крилами тихо торкаються вікон, Аби збагнути, чи я ще до болю не звикла. Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся чекати... Йду в невідомість, неначе до власної страти. Душу, де війни вирують і вічні протести, Прагну любов'ю зігріти й до тебе живою донести. Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся чекати... Тіні у небо душа відкидає крилаті, Вічність неспокою крилонька ті обпалила, Та не скорила ще, духу мого не скорила! Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся чекати... Вірю у те, що усупереч темним закляттям, Через холодні пустелі облудного світу - Буде довіку кохання між нами горіти! Вчуся чекати, мій Любий, я вчуся кохати...
|
|
| |
Валькірія | Дата: Субота, 22.01.2011, 00:22 | Повідомлення # 22 |
Новачок на форумі
| Радій же, серденько, радій! Зима світи заполонила, Твої сліди сніги зітруть. Вітри тобі від мене, Милий, Слова любові понесуть. Позаду нас - жагуче літо, У дні, що йде - ріка надій, Яка нарешті нас наситить. Радій же, серденько, радій! Твої обійми і цілунки У мене знов вдихнуть життя. Доп'ємо весь солодкий трунок Аж до п'янкого забуття. Поглянь за обрій - вже видніють Дивами сповнені світи. Ми Щастя Храм собі намрієм, В якім лиш будуть я і ти. Ми подаруєм мріям крила - Хай воскресають і живуть. Лиш повернись до мене, Милий, З тобою ми - єдина суть!
|
|
| |
Валькірія | Дата: Субота, 22.01.2011, 00:24 | Повідомлення # 23 |
Новачок на форумі
| ДОБРЕ ЖИТИ ЛЮБОВІ ЗАРАДИ! Добре бути, як сонечко світить, Пестить променем тіло і душу, Коли знаєш, що Хтось є у світі Й битись серце примушує дужче. Добре бути між тіней і світла, Що лягають на долі стежини, Бути згаданим в щирих молитвах, Разом з ними у небо полинуть. Добре бути струмком, що вливає Свої води у річку могутню, Як з глибин нова сила зринає Й ви стаєте єдиною суттю. Добре бути в Поета міжряддях, Свіжим вітром в спекотну годину, Добре бути любові заради, Коли знаєш, для когось - єдина...
|
|
| |
Валькірія | Дата: Субота, 22.01.2011, 00:25 | Повідомлення # 24 |
Новачок на форумі
| Половинко, до мене озвися! В ніч на крилах лечу, Дотуляючись тіней і світла. Крізь туманів вуаль Рідний голос здаля долина. У химерах дощу Уявляю нас знов серед літа. Хоч і знаю, на жаль, Що повернень у липень нема... Знову місяця клин Так самотньо блищить в небовисі, Наче гострі кінці Ріжуть лезом знекровлену ніч. Душа - з двох половин! Половинко, до мене озвися, Щоб рука у руці І ніяких повік протиріч. Сірим попелом втрат Запорошено долі стежини, Осінь манить мене У незвідані досі світи. Досить болю і зрад! Відшукаю свою Половину, Що мене пригорне І захоче у вічність піти...
|
|
| |
Валькірія | Дата: Субота, 22.01.2011, 00:26 | Повідомлення # 25 |
Новачок на форумі
| ПУСТЕЛЯМИ ОМАН Мій смуток зітканий з вітрів, Що дмуть у далеч неозору. Ще вчора серце біль ятрив Від цих самотності повторень. Я йшла пустелями оман, І сон про щастя тільки снився. А нині смуток, мов туман, В кохання сяйві розчинився. Мій смуток зітканий з дощу, На колір він жовто-багряний. До тебе в мріях полечу, Щоб спити спраглими вустами З душі твоєї джерела, Аби любов'ю дух наситить, Щоб попеліючи до тла, За мить, мов Фенікс, відродитись...
|
|
| |
Kety3193 | Дата: Середа, 08.02.2012, 00:10 | Повідомлення # 26 |
Новачок на форумі
| Лист до мого Янгола...
Пишу тобі з закритими очима, вікном закритим і погаслою свічею; з самотністю, що зараз за плечима і виснаженою досхочу душею.
Пишу про наболіле, про тривоги, про світлі мрії і розчарування, про доленосні пам*ятні пороги, про біль глибокий і пусте кохання.
Пишу тобі, проковтуючи сльози. Вони, як лезо, тіло моє ранять, немов суворі лютневі морози води краплинки в холоднечу манять.
Пишу тобі, а мова завмирає, та, що є духу, хочеться кричати..... Слова ж потрібні розум відбирає, лиш серце просить тихо не мовчати.
Пишу... прошу.., а ти мене не чуєш, немов я тінь, мара, чи божевільна. Коли ж на решті ти уже відчуєш, Що я одна…хоч ні, я просто ВІЛЬНА!!!
|
|
| |
Kety3193 | Дата: Середа, 08.02.2012, 00:14 | Повідомлення # 27 |
Новачок на форумі
| Я хочу світла!!! Я хочу світла... Просто хочу світла... Тепла і світла, більше не прошу. За хмарами я разом з сонцем зникла І стала зливою, коханою дощу.
Погасла... догоріла... замовчала... І на суху траву я впала горілиць. У нотній гаммі я найтихшим звуком стала І сірим відображення пустих криниць.
Я тільки тінь, розбите, змерзле тіло, Порожня оболонка без душі. Зайшло те сонце, що мене лиш гріло Тепер зима... і сльози - це вірші.
Так тихо і спокійно серце б'ється... Ця музика потрібна ще комусь! В чужому світі луною обізветься, А потім стихне - я вже не вернусь.
Та нетривожна я, бо зірка засіяє Яскраво і нетлінно, мов маяк. І світло я знайду, його не вистачає, Бо долі це моєї невідворотний знак.
|
|
| |
Kety3193 | Дата: Середа, 08.02.2012, 00:17 | Повідомлення # 28 |
Новачок на форумі
| ???
Скажіть мені, зорі, за що ви забрали погасле те сонце, що гріло вночі? Скажи мені, небо, навіщо ти вкрало ті двері від раю? Я ж мала ключі.
Скажи мені, вітер, далеко уніс ти той подих, що тільки мене і живив. Дай відповідь, громе, куди йти шукати мій голос, щоб зараз мене захистив?
Скажи мені, море, чому ти втопило мої світлі мрії, майбутнє моє? Скажи мені, світе, чому ж не забрав ти КОХАННЯ?... ще трохи й воно мене вб*є.
|
|
| |
Kety3193 | Дата: Середа, 08.02.2012, 00:18 | Повідомлення # 29 |
Новачок на форумі
| Кохаю...
Кохаю... і більше нічого. Лиш світло і віра в руках. Кохаю... і більше нікого. Лиш ти в моїм серці і снах. Кохаю... і вірю у небо в незмінну безмежну блакить. Кохаю... молюся за тебе, за ту найщасливішу мить. Кохаю... я вмію літати ці крила, повір, не віддам. Кохаю... і буду кохати. Світ вічність присвячує НАМ
|
|
| |
Kety3193 | Дата: Середа, 08.02.2012, 00:19 | Повідомлення # 30 |
Новачок на форумі
| P.S. Люблю
Ти пам*ятаєш наші зорі? Завжди вони світили нам. А пам*ятаєш вітра гомін? Він був повсюди: тут і там.
Ти пам*ятаєш мої очі? Тебе лиш бачили вони. А пам*ятаєш сни пророчі: там я, там ти, хоч ні - там ми.
Ти пам*ятаєш моє серце? Воно і досі ще твоє. Мої вуста ти пам*ятає? Вони твої. Це так і є.
І я твоя, та ти не мій вже, та я не плачу, лиш горю. Ти - це не ти. Ти зовсім інший, а я все та ж... P.S. Люблю
|
|
| |
|