Цікаві афоризми
|
|
Korandes | Дата: Четвер, 23.08.2007, 18:47 | Повідомлення # 1 |
Administrator
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
| Тут ми будемо викладати найкращі прикольні фрази про кохання, та те, що ви вважаєте за потрібне, але не відхиляючись від теми.
Life Is Beatiful:) ®
|
|
| |
Korandes | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 22:39 | Повідомлення # 2 |
Administrator
| Хто думає, що може погасити свої бажання, задовольнивши їх, той схожий безумця, який намагається погасити пожежу соломою. (Іранський вислів)
|
|
| |
KaLLista | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 22:45 | Повідомлення # 3 |
Щасливчик Долі
Репутація: 2
| Кажуть,що брехня вбиває кохання,та відвертість вбиває його швидше…
"Кто сказал тебе,что нет на свете настоящей, верной, вечной любви? Да отрежут лгуну его гнусный язык! За мной и я покажу тебе такую любовь!"
|
|
| |
KaLLista | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 22:48 | Повідомлення # 4 |
Щасливчик Долі
| Кохання - то не мистецтво, а наука й техніка. Марк Твен
"Кто сказал тебе,что нет на свете настоящей, верной, вечной любви? Да отрежут лгуну его гнусный язык! За мной и я покажу тебе такую любовь!"
|
|
| |
Saark | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 22:52 | Повідомлення # 5 |
Друг форума
Група: Модератори
| Кохання перебільшує. В цьому його сила - і його слабкість, джерело його ілюзій і розчаруваннь. Реньє P.S. Quote (KaLLista) Кохання - то не мистецтво, а наука й техніка.Марк Твен Але ж розумний був цей Марк Твен. +
Сам собі країна®
Повідомлення відредагував Saark - П'ятниця, 24.08.2007, 22:57 |
|
| |
Korandes | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 23:03 | Повідомлення # 6 |
Administrator
| Кохання - єдина пристрасть, що не визнає ні минулого, ні майбутнього. Оноре де Бальзак P.S. А по-моєму кохання - це зовсім не зовнішній фактор, іноді в дівчину закохуєшся лише по голосу або способу спілкування. І розмір грудей та колір волосся взагалі втрачає будь-який вплив на тебе. Так, KaLLista?
Повідомлення відредагував Korandes - Субота, 25.08.2007, 10:09 |
|
| |
Saark | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 23:15 | Повідомлення # 7 |
Друг форума
| Кохання не плямують дружбою. Кінець є кінець. М.Ремарк P.S. Quote (Korandes) P.S. А по-моєму кохання - це зовсім не зовнішній фактор, іноді в дівчину закохуєшся лише по голосу або способу спілкування. І розмір грудей та колір волосся взагалі втрачає будь-який вплив на тебе. Так, KaLLista? Якби я власними очима не бачив KaLList'у, то подумав би с твоїх слів, що вона взагалі зовнішньо ніяка.. Твоя красуня може й образитись
Сам собі країна®
|
|
| |
KaLLista | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 23:24 | Повідомлення # 8 |
Щасливчик Долі
| Кожна пристрасть підштовхує до помилок,та до найбезглуздіших підштовхує кохання. P.S. Korandes, спеціально про тебе.... Все! Пійду від тебе до Saark'a Сподіваюсь він мене і за зовнішність буде кохати
|
|
| |
Saark | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 23:31 | Повідомлення # 9 |
Друг форума
| Ну нарешті
Сам собі країна®
|
|
| |
Korandes | Дата: П'ятниця, 24.08.2007, 23:39 | Повідомлення # 10 |
Administrator
| Бажання жінки - закон, поки бажання чоловіка - жінка. P.S. А це KaLLista про тебе А от щодо цього я ще подумаю Любі друзі P.S. 2 Quote (KaLLista) Сподіваюсь він мене і за зовнішність буде кохати Я теж про таке чув і вмію
|
|
| |